POMEMBNO OBVESTILO! Zaradi izrednih razmer in odgovornosti do preprečevanja širjenja okužb sporočamo, da so vse dimnikarske storitve in dogovorjeni termini izvedbe le-teh do nadaljnega odpovedani. O novem datumu obiska vas bomo obvestili takoj, ko bo opravljanje dimnikarskih storitev varno. Hvala za razumevanje. Ostanite zdravi.

Lep pozdrav, DIMNIKARSTVO PRO DIM

O PODJETJU

Brezplačna številka 080 20 06

O podjetju

Dimnikarsko podjetje PRO DIM dosega svoj uspeh s trdim delom svojih zaposlenih, ter premišljenim izborom poslovnih partnerjev in dobrim sodelovanjem z njimi. Že več kot dve desetletji Dimnikarsko podjetje PRO DIM uspešno delujemo na domačem trgu s poudarkom na zanesljivosti ter stremimo k poslanstvu, da poslovnim partnerjem omogočimo najlažjo pot do kakovostno opravljenih storitev, ter korekten odnos.

Vzor pri poslovanju smo vzpostavili v delovanju dimnikarske službe, kjer nam je najpomembnejša usmerjenost k strankam, ter zanesljivo, učinkovito in kakovostno opravljene  dimnikarske storitve tako na terenu, kot v operativnem delu. Usmerjenost k strankam oz. uporabnikom dimnikarskih storitev je osnovno načelo podjetniškega delovanja. Dosegljivost, zanesljivost, učinkovitost in kakovostno opravljene storitve so nam osnova za dolgoročni razvoj podjetja v dimnikarstvu.

Temeljne cilje podjetja uresničujemo s pomočjo stalnega strokovnega izobraževanja in z upoštevanjem sposobnosti vseh zaposlenih, ki imajo pred seboj jasen cilj. Vodstvo podjetja v organizaciji ustvarja ustrezna podporna orodja, ki spodbujajo učenje, izmenjavo znanja, timsko delo in inovativnost.

Prioriteta pri opravljanju dimnikarskih storitev je zagotavljanje požarne in zdravstvene varnosti našim uporabnikom, ter skrb za čisto in neonesnaženo okolje.

Strast in veselje nam dajeta zagon, da se ne ustavimo na pol poti, ampak pogumno nadaljujemo začrtano pot do cilja. Uspehi so plod skupnega dela, sodelovanja in zagnanosti  ekipe. Verjamemo v svoj uspeh, saj nas vodijo visoke moralne vrednote in spoštovanje integritete vsakega posameznika.

© Sanis d.o.o. Pravno obvestilo
Avtorji Plan Plus